Voice Data Link Xtended        
 
 
 Menu
 
· HOME
· VoIP telefonie
· Web ontwerp / creatie
· Infrastructuur & Netwerken
· FLUX bedrijfssoftware
· Contact
 

 Nieuws
 
IKEA gaat in februari slimme rolgordijnen verkopen
Donderdag, 06 December 2018 16:57:11
IKEA gaat slimme gordijnen met spraakbediening verkopen in zijn Nederlandse winkels, heeft de keten donderdag bevestigd.
Medicijnendrone stort neer bij proefvlucht boven Waddenzee
Dinsdag, 11 December 2018 14:24:08
Een drone bedoeld voor het vervoeren van medicijnen is tijdens een proefvlucht in de Waddenzee gestort,&nbsp;blijkt uit overheidsdocumenten in handen van&nbsp;<em>Dagblad van het Noorden</em>.
Uber-manager stuurde brandbrief over zelfrijdende auto's
Dinsdag, 11 December 2018 12:40:08
Een Uber-manager heeft vijf dagen voor het dodelijke ongeluk met een zelfrijdende Uber een waarschuwing naar de top van het bedrijf gestuurd. In een e-mail schreef hij dat het bedrijf te veel risico's nam.
Autonome robot doodt bacteriŽn met UV-C-straling
Woensdag, 12 December 2018 11:00:50
De CleanseBot is een apparaat dat in staat is om bacteriŽn te doden. Met vier UV-C-lampen pakt de robot 99 procent van alle micro-organismen aan. UV-C-straling heeft een kiemdodend effect.
Apple brengt eigen slaapmonitor Beddit op de markt
Zaterdag, 08 December 2018 11:52:56
Apple heeft zijn slaapmonitor Beddit 3.5 op de markt gebracht. Het gaat om een sensorstrip die gebruikers op hun matras kunnen leggen.
 
 
Uw gegevens altijd en overal beschikbaar,
met de software oplossingen van VDLX!

Met onze software oplossingen heeft u altijd en overal uw gegevens overzichtelijk en gemakkelijk beschikbaar. De software is volledig modulair opgebouwd en gemakkelijk en overzichtelijk in gebruik. Via uw webbrowser is de software beschikbaar waar en wanneer u dat wilt. Doordat er steeds meer vraag is naar informatie die overal en waar ook ter wereld beschikbaar moet zijn, hebben we ons gespecialiseerd in web applicaties. Dit houdt in dat we de verschillende aspecten van uw bedrijfsvoering toegankelijk maken via het internet.

X-CRM

Uw werknemers bevinden zich steeds meer buiten de kantoor muren. Zo kunnen ze de informatie op iedere PC raadplegen en zo nodig actie ondernemen. Hierdoor wordt het mogelijk om altijd overal de juiste informatie ter beschikking te hebben.

Uw relaties overzichtelijk en gemakkelijk in beeld. Het pakket is volledig web based en daarom benaderbaar vanaf ieder apparaat wat beschikt over een internet verbinding. X-CRM

Het pakket is volledig modulair opgebouwd. Dat wil zeggen dat u bepaalt tot welke onderdelen uw medewerkers toegang hebben. Onder elke relatie komen de gegevens te staan welke worden bijgehouden door uw medewerkers. Zo heeft u altijd de juiste gegevens bij de hand zodat iedereen weet wat de status van deze relatie is. 

Modules X-CRM :

 • Aantekeningen
 • Persoonlijke agenda, gedeelde agenda's
 • Offertes, Facturen, rekeningen overzicht
 • Projecten beheer met taken
 • Ticket beheer
 • Artikel beheer met voorraad beheer
 • Contracten, abonnementen

Kiezen voor X-CRM van VDLX betekent:

 • De software is toegankelijk via iedere internet browser en is overal
  toegankelijk.
 • Software die benaderbaar is vanaf mobiele telefoons en tablets
 • Denken aan de toekomst en daarop voorbereid zijn
 • Software die doet wat U wilt! Zonder verrassingen, limieten en extra kosten.
 • Alle modules onderling verbonden zijn zodat je voorkomt dat er meerdere
  keren hetzelfde moet worden ingevuld.

 

 
 
© VDLX 2012, Alle rechten voorbehouden
VDLX | VoIP, Automatisering, Webdesign, Hosting, Outsourcing | Voice Data Link Xtended VoIP, netwerken, beheer, ICT, solutions, website, webwinkel, cms, erp, hellevoetsluis, beveiliging, servers, werkstations, internet, outsourcing, camera, automatisering, cloud