Voice Data Link Xtended        
 
 
 Menu
 
· HOME
· VoIP telefonie
· Web ontwerp / creatie
· Infrastructuur & Netwerken
· FLUX bedrijfssoftware
· Contact
 

 Nieuws
 
Pokémon GO-maker Niantic gewaardeerd op 3,5 miljard euro
Woensdag, 16 Januari 2019 15:55:10
Pokémon GO-maker Niantic heeft in een nieuwe investeringsronde zo'n 245 miljoen dollar opgehaald. Hiermee wordt het bedrijf gewaardeerd op zo'n 4 miljard dollar (3,5 miljard euro).
'Kwetsbaarheid in Fortnite gaf kwaadwillenden toegang tot accounts'
Woensdag, 16 Januari 2019 20:48:25
Een kwetsbaarheid in de website van Epic Games, de maker van het populaire schietspel&nbsp;<em>Fortnite</em>,&nbsp;gaf kwaadwillenden de mogelijkheid om toegang te krijgen tot <em>Fortnite</em>-accounts, waar zij persoonlijke gegevens konden inzien en virtuele producten konden kopen.
Forza Horizon 4 haalt dansjes uit game na rechtszaken tegen Fortnite
Woensdag, 16 Januari 2019 09:17:03
De ontwikkelaars van het racespel <em>Forza Horizon 4</em> halen twee bekende dansbewegingen uit de game.
Uitgever Red Dead Redemption 2 klaagt detectivebureau Pinkerton aan
Dinsdag, 15 Januari 2019 16:19:55
<em>Red Dead Redemption 2</em>-uitgever Take Two heeft detectivebureau Pinkerton aangeklaagd. Het detectivebureau wil geld hebben omdat er Pinkerton-agenten voorkomen in de game.
Rocket League vanaf maandag speelbaar tussen Xbox en PlayStation
Maandag, 14 Januari 2019 22:56:19
De populaire autovoetbalgame <em>Rocket League</em> is vanaf maandag speelbaar tussen de PlayStation en de Xbox, Nintendo Switch en gamewinkel Steam.
 
 
Het is tenslotte wel uw visitekaartje!

Internet is in deze tijd niet meer weg te denken. Het is inmiddels een "gewoonte" geworden. Tegenwoordig is internet dan ook meer dan alleen een plaats om websites te gaan bekijken, het biedt veel meer mogelijkheden en is daardoor veel breder inzetbaar.

Website
Of u uw website gebruikt als visite kaartje, uw producten verkoopt via uw website of uw website gebruikt voor een BLOG we kunnen u van A tot Z bijstaan in de ontwikkeling van uw website. Niet alleen op het grafische- en technische ontwerp, maar ook op het gebied van invulling kunnen we u uitstekend van dienst zijn.

Web Hosting
Om uw website voor iedereen beschikbaar te stellen heeft u een "hosting" partij nodig. Wij kunnen u van dienst zijn met onze Web hosting oplossingen. Uw website wordt op één van onze webservers geplaatst en toegankelijk gemaakt. Met onze Web Hosting oplossingen kunt u onbeperkt email adressen aanmaken, krijgt u een eigen Database omgeving tot uw beschikking en is uw website met ons CMS gemakkelijk zelf aan te passen en dit allemaal voor een laag vast bedrag per jaar. Met onze 24/7 monitoring is uw website altijd "online".

Web Applicaties
Doordat er steeds meer vraag is naar informatie die overal en waar ook ter wereld beschikbaar moet zijn, hebben we ons gespecialiseerd in web applicaties. Dit houdt in dat we de verschillende aspecten van uw bedrijfsvoering toegankelijk maken via het internet.
Doordat werknemers zich steeds meer buiten de kantoor muren bevinden, kunnen ze de informatie op iedere PC raadplegen en zo nodig actie ondernemen. Hierdoor wordt het mogelijk om altijd overal de juiste informatie ter beschikking te hebben.

Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Financiën inzien / factureren
  • Incidenten invoer systeem voor alarmcentrales
  • Cliënten administraties
  • Voorraad beheer
  • Online en real time proces statistieken
  • Beheer tools

ERP (Enterprise Resource Planning)
ERP is een verzamelnaam van allerlei losse modules die samen zijn gevoegd in een programma.
Met ons ERP systeem, heeft u altijd uw klant gegevens bij de hand waar u ook bent. Hierdoor weet u altijd wat de afspraken zijn geweest, heeft u altijd de juiste adres gegevens paraat en weet u wat u voor de volgende afspraak nog moet regelen.
Door de opbouw van de verschillende modules binnen het ERP systeem kunt u gegevens uitwisselen met andere medewerkers, zodat deze ook weten wat er allemaal is afgesproken.
Met de gedeelde agenda's heeft u in één oog opslag al uw afspraken op een rij en die van uw collega's.

 

 
 
© VDLX 2012, Alle rechten voorbehouden
VDLX | VoIP, Automatisering, Webdesign, Hosting, Outsourcing | Voice Data Link Xtended VoIP, netwerken, beheer, ICT, solutions, website, webwinkel, cms, erp, hellevoetsluis, beveiliging, servers, werkstations, internet, outsourcing, camera, automatisering, cloud